Nieuwe muziek: The Veronicas – Sugar Daddy

theveronicas

Terwijl The Veronicas bezig zijn met de finishing touch van hun derde album, hebben ze een nieuw nummer online gezet. ‘Sugar Daddy’ wordt de opvolger van ‘If You Love Someone’. De videoclip is al opgenomen en zal vermoedelijk in februari worden uitgebracht.

Sugar Daddy klinkt veel meer als een echte Veronicas-plaat dan de vorige single. De strijkers zijn terug en de sfeer van het nummer is een tikkeltje duister. Veel beter dus dan If You Love Someone, dat weliswaar een aanstekelijk popnummer was maar ook ontzettend inwisselbaar. In het onderstaande filmpje vertellen de twee meiden het verhaal achter de track. Zodra de videoclip verschijnt, kun je uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: The Veronicas – If You Love Someone

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>