Nieuwe video: Betty Who – Somebody Loves You

Het nummer ‘Somebody Loves You’ van de Australische singer-songwriter Betty Who dateert eigenlijk al uit 2012. Toen werd het verspreid als gratis download. Maar omdat het nummer begin dit jaar door Billboard werd opgepikt, is er besloten het opnieuw uit te brengen. Deze week is er een nieuwe officiële videoclip uitgebracht.

Waarom kijken? De videoclip is vooral bedoeld om de stijl van Betty Who te etaleren; dat betekent vrolijk, kleurrijk en een tikje cartoonesk. De zangeres verschijnt in drukke prints met theatrale oorbellen, opvallende zonnebrillen en een korte blonde coup. Ze stelt iedereen die zich een beetje down voelt gerust: ‘er is echt wel iemand die van je houdt.’ En omdat ze het zo enthousiast brengt, ga je daar uiteindelijk nog in geloven ook.

En de muziek? Betty zegt geïnspireerd te zijn door popzangeressen als Katy Perry, Robyn en Miley Cyrus. En het grappige is dat ze qua muziek ook precies een combinatie is van dat trio. Vooral de invloed van Robyn is duidelijk te horen, qua stijl en productie. Somebody Loves You is swingende synthpop; opgewekt en een hart onder de riem voor degenen die zichzelf een minderwaardigheidscomplex hebben aangepraat.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Betty Who – Somebody Loves You

  1. Annemiek

    Een leuk nummer en echt een geinige clip.Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>