Nieuwe muziek: Chlöe Howl – Bad Dream

Vorig jaar dacht ik echt dat Chlöe Howl ‘the next big thing’ uit Groot-Brittannië zou zijn – ze kwam achtereenvolgens met de geweldige singles Paper Light, Rumour en Disappointed - maar verrassend genoeg werd ze niet echt opgepikt. Wellicht nu dan, want Chlöe heeft een nieuwe single: Bad Dream.

Schijnbaar heeft Chlöe gebroken met haar platenlabel, want Bad Dream is de eerste single die niet bij Sony Music Entertainment UK is gemaakt. Wellicht kon ze zich niet zo vrij bewegen als ze zou willen, of bracht ze niet genoeg geld in het laatje. Hoe dan ook, Bad Dream is opnieuw een fijn synthpop-nummer. Toch spreekt het me op het eerste gehoor iets minder aan dan bovengenoemde singles. Ik was vooral fan van de vuige beats en venijnige teksten, terwijl het hier toch allemaal iets braver overkomt.

Lees ook: Chlöe Howl – Disappointed

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Chlöe Howl – Bad Dream

  1. Anubisfield

    Mariah Carey – Infinity

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>