Nieuwe muziek: Years & Years – Shine

Het gaat behoorlijk goed met de Britse band Years & Years, die door de BBC uitgeroepen is tot ‘Sound of 2015′. Net als vorig jaar bij Sam Smith betekent die titel in ieder geval een Europese doorbraak. Een debuutalbum volgt in juli. En de nieuwe single ‘Shine’ zal daar uiteraard ook opstaan.

Ook voorgaande singles als Take Shelter, King en Desire zullen op Communion pronken. Het geluid van Shine is vergelijkbaar met deze nummers. Fonkelende synthpop begeleid door de soulvolle stem van Olly Alexander. De melodie blijft wat minder in je hoofd nagalmen dan die van King, maar de productie maakt veel goed. Ik hoop wel dat er op Communion ook nog wat ingetogener nummers staan.

Lees ook: Years & Years – King

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>