Nieuwe video: Frankmusik – I Remember

Deze maand komt het vijfde album van de Britse artiest Frankmusik uit. Als je nog nooit van hem gehoord hebt moet je beslist eens wat van hem opzoeken. Zijn nieuwe single heet I Remember en de videoclip is geregisseerd door Daniel Land.

Op de fotoacademie zouden ze deze recalcitrantie vooral toejuichen natuurlijk; een zwart jasje dragen tegen een zwarte achtergrond, en louter witte spulletjes afbeelden tegen een al net zo witte achtergrond. Het ziet er mooi uit en laat bovendien de neerdwarrelende confetti er extra uitknallen. En de op de beat meedeinende ballon trouwens ook.

En de muziek? Verleidelijke synthpop, waarop Frankmusik een andere kant van zich laat horen dan bijvoorbeeld op zijn vorige meer melancholische single This (ook een prachtig nummer trouwens). En dan te bedenken dat zijn clips maar enkele tienduizenden views hebben. Zeer ondergewaardeerd, deze artiest!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>