Nieuwe video: Florrie – Real Love

Na een aantal EP’s komt zangeres Florrie dit jaar met een volledig debuutalbum. De eerste single is Real Love en de bijbehorende videoclip is geregisseerd door Emil Nava. 

Florrie en haar vriend filmen zogenaamd het grootste gedeelte van de videoclip zelf. Gelukkig ziet het resultaat er allesbehalve amateuristisch uit. Het koppel gaat door de gebruikelijk ups en downs in een relatie. Eerst zitten ze op een roze wolk, maar op een gegeven moment komen de scheurtjes. En die scheurtjes veranderen langzaam in kloven. Of deze nog gelijmd kunnen worden mag je zelf bepalen. Maar Florrie’s vriend die aanpapt met een stripper, terwijl zijzelf op de bank ligt te slapen, kan geen goed teken zijn. De clip is mooi gemonteerd, met veel oog voor detail en kleur. Af en toe lijkt het haast alsof je door een modecatalogus aan het bladeren bent.

En de muziek? Iets minder edgy dan haar vorige liedjes, maar wel ontzettend radiovriendelijk. Het refrein nestelt zich ook aardig snel in je geheugen. Toch vraag ik me af of Real Love niet iets te voorzichtig is voor een leadsingle. Onderscheidt Florrie zich hiermee wel genoeg?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>