Nieuwe video: Yellow Claw / Diplo / LNY TNZ / Waka Flocka Flame – Techno

Ja, de titel is hiermee weer eens tot de nok toe gevuld. ‘Techno’ is namelijk een samenwerking van een hele rits artiesten: Yellow Claw, Diplo, LNY TNZ en Waka Flocka Flame. Het nummer is afkomstig van de EP Amsterdam Trap Music vol.2 en de videoclip is nu te bekijken.

Waarom kijken? In de clip lopen twee verhaallijnen parallel; we zien het huishouden van een liefdevolle vader en zijn dochter (Stefan de Walle en Sigrid ten Napel) enerzijds, en volgen een georganiseerde drugsbende anderzijds. De vader maakt een fout door in zee te gaan met de bende en zijn boerderij als laboratorium af te staan. Zodoende raakt hij betrokken in het proces, dat uiteindelijk fatale gevolgen heeft voor zijn dochter. Geen idee hoeveel pillen zij naar binnen heeft gewerkt tijdens een avondje clubben, maar ze eindigt in ieder geval in het mortuarium.

Je zou een dergelijke maatschappelijk verantwoorde videoclip misschien niet verwachten van Yellow Claw, die met Last Night Ever juist nog in het voordeel van verboden middelen leek te pleiten. Maar daarom is het misschien juist wel goed om ook eens een tegengeluid te laten horen, aangezien het aantal molly-overdosissen de laatste tijd alleen maar lijkt toe te nemen. De uitsmijter daarentegen -  er verschijnt ‘Drugs Are Not Worth The Risk’ in beeldis dan net weer te belerend en ook een beetje hypocriet. Kijken we nou naar een videoclip of naar een SIRE-spotje?

Lees ook: Yellow Claw / LNY TNZ – Last Night Ever

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>