Nieuwe video: Armin van Buuren – Save My Night

Waarom kijken?Wat een opzichtige reclame’, hoor ik je denken terwijl je naar dat groene Heinekenflesje staart. Nou, in dit geval is het geen product placement, maar een samenwerking tussen Armin van Buuren en de welbekende bierbrouwer. Samen willen ze namelijk de strijd aangaan tegen drankmisbruik met de slogan ‘dance more, drink slow‘. Wereldwijde voorlichting dus, een nobel streven.
Maar dat verklaart nog niet waarom dit zo’n dodelijk saaie videoclip is geworden! We zien clubbeelden, een springende menigte, Armin achter de draaitafel en zoals eerder vermeld dus erg veel Heinekengroen. Gaap! Dat is allemaal wel erg gemakzuchtig hoor. Is het dan misschien toch gewoon een reclamespot?

En de muziek? Ondanks dat Save My Night wel een redelijk clichématige titel is voor een trancetrack, klinkt de beat schurend en opzwepend. Armin doet dus wat hij moet doen en levert hiermee een prima clubnummer af, dat menig dansvloer in vuur en vlam zal zetten. Als je deze versie wat aan de korte kant vind, check dan ook even de originele mix, die twee keer zo lang duurt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>