Nieuwe video: Armin van Buuren / Cimo Fränkel – Strong Ones

De nieuwe single van Armin van Buuren heet Strong Ones en bevat de vocalen van de Amsterdamse singer-songwriter Cimö Frankel. Het is één van de samenwerkingen op Armins zesde studioalbum, dat op 29 oktober uitgebracht wordt. 

De clip begint met een familiediner, waarbij het jonge meisje Sophia door haar vader wordt verteld dat ze een bepaalde jongen niet meer mag zien. De spanning aan tafel is om te snijden. Dit gaat interessant worden, vermoedde ik. Maar helaas. De verhaallijn wordt na een halve minuut grotendeels losgelaten en we kijken nog slechts naar Sophia, haar vriend, Armin en Cimo die samen aan het feesten zijn op het strand. Die locatie is uiteraard gekozen zodat er ook nog wat sixpacks en dames in bikini’s langs kunnen komen. En of dat nou een flashback van Sophia is (naar betere tijden), of dat zij rebels tóch met haar lover afspreekt, boeit me tegen die tijd al lang niet meer.

En de muziek? Stevige track met een positieve boodschap, dus ik kan me voorstellen dat het heerlijk is om Strong Ones live te draaien. De vocalen van Cimo Fränkel klinken lekker, maar zijn niet bijzonder onderscheidend. Ben benieuwd of er ook nog wat experimenteler werk op Armins nieuwe plaat zal staan. Ik pleit voor meer nummers zoals Who’s Afraid Of 138 in ieder geval.

Lees ook: Armin van Buuren – Save My Night 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>