Nieuwe video: Ashea – Let You Go

Ashea is een Londense nieuwkomer in de muziekwereld; haar muziek is een mix van verschillende stijlen – EDM, R&B, trap – in een commercieel jasje. Nieuwe single is ‘Let You Go’ en de videoclip is nu te bekijken.

Waarom kijken? Zoals in de clip te zien is heeft Ashea veel dingen mee in het leven. Ze is beeldschoon, ritmisch en heeft een lijf om door een ringetje te halen. Maar een goed uiterlijk is niet genoeg voor een eventuele doorbraak; artiesten moeten iets hebben waardoor we ze in ons hart sluiten, een gun-factor. En dat mis ik nog bij Ashea. Ze komt onbenaderbaar en een tikkie arrogant over, terwijl ze dat misschien helemaal niet is. Verder is er niet zoveel te zeggen over Let You Go, want Ashea vult nagenoeg 100% van de tijd het beeldscherm.

En de muziek? De vocalen van Ashea voelen als satijn over de hoekige trap-beat. Een aangename combinatie. Let You Go klinkt wel als een nummer dat je snel beu bent, door het instant catchy refrein. Maar dat is een probleem voor later, vooralsnog een lekkere track. Benieuwd wat deze dame nog meer in haar mars heeft!

Bekijk ook haar eerste videoclip Watcha Thinkin’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>