Nieuwe video: Major Lazer / Ellie Goulding – Powerful

Na het gigantische succes van Lean On, de eerste single van Major Lazer’s derde plaat Peace Is The Mission, staat de opvolger inmiddels klaar. Powerful bevat de vocalen van Ellie Goulding en Tarrus Riley.

Regisseur James Slater maakt er een waar SciFi-spektakel van. Ellie Goulding en Tarrus Riley denken rustig wat te gaan snacken in een wegrestaurant, maar dat loopt even anders. De energie die voortkomt uit hun liefde stelt hen namelijk in staat voorwerpen te laten bewegen. Dat begint nog met het voorzichtig buigen van een vork, maar eindigt in een ravage waarbij de serveerster door haar eigen toko vliegt. De wat clichématige songtekst van het nummer krijgt zo een behoorlijk letterlijke interpretatie.

En de muziek? Het signatuur van Major Lazer is dat lekkere hoekige, dicht geplamuurde geluid. In combinatie met Ellie’s heliumstem levert dat een bijna buitenaardse beleving op. Van de tekst moet Powerful het niet hebben en de vele herhalingen zijn zelfs wat vervelend, maar de mannen van Major Lazer verhullen dat door een karrenvracht aan geinige effectjes.

Lees ook: Major Lazer – Bubble Butt

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Major Lazer / Ellie Goulding – Powerful

  1. Little M

    Waarom heeft ze van die demonen ogen? :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>