Nieuwe video: Eva Simons / Sidney Samson – Bludfire

De opvolger van Policeman is Bludfire, dat Eva Simons samen met haar man Sidney Samson maakte. De videoclip is nu te bekijken.

We’re gonna start a riot tonight, zingt Eva Simons aan het begin van het nummer, en daarop is de videoclip grotendeels gebaseerd. Hoewel de échte riot nooit wil losbarsten – daarvoor blijft het toch te braaf – wordt wel de juiste sfeer gecreëerd. Dat houdt in veel donkere shots, rookgordijnen, ghetto outfits, joelende mensen en vuur. Het is allemaal lekker underground, maar uiteindelijk wil je die honden, die de agressie zouden moeten onderstrepen, toch vooral even knuffelen.

En de muziek? Eva Simons heeft de smaak te pakken. Na het gewaagde Policeman klinkt ook Bludfire als een regelrecht clubhit met een fijne mix van dancehall, trap en bubbling. Tekstueel misschien niet zo interessant, maar wel een uitstekend nummer om je publiek mee op te zwepen.

Lees ook: Sidney Samson / Eva Simons – Celebrate The Rain

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Eva Simons / Sidney Samson – Bludfire

  1. MASH

    Heerlijk nummer! Ik vind het wel vaag dat ze na 6 jaar nog nooit een debuutalbum heeft uitgebracht!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>