Nieuwe muziek: Nick Jonas – Numb

Hoe kleine jongetjes groot worden. Nick Jonas, één van de Jonas Brothers, is zich in rap tempo aan het losweken van het toch wel preutse imago dat hij en zijn broers hadden. Bovenstaande foto’s komen uit een recente shoot voor Flaunt Magazine, onlangs stond hij nog te strippen in een homoclub en zijn nieuwe solosingle Numb klinkt behoorlijk uitdagend.

Als je fan was van Katy Perry’s Dark Horse, voelt Numb als thuiskomen. Het is bijna een soort vervolg. Nicks vocalen klinken kwetsbaar en verleidelijk tegelijk. Het lijkt in niets meer op de toch wat zoetsappige liedjes waarmee de Jonas Brothers ons doorgaans verveelden.

Want Numb is een erg lekkere track, die in niets onderdoet voor de trap-influenced singles die we regelmatig op de radio horen. Behalve Nick zelf horen we ook Angel Haze nog even een stukkie rappen. Het enige wat dit nummer nog nodig heeft is een uitdagende videoclip, en dan kan het bijna niet anders dan dat Nick zijn vroegere Disney-collega Miley Cyrus achternagaat.

Lees ook: The Jonas Brothers – Paranoid

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>