Nieuwe video: Beyoncé / Nicki Minaj – Flawless (Remix)

We weten inmiddels dat Beyoncé op elke willekeurig dag een nieuw nummer kan droppen, of een videoclip, of een compleet album vol videoclips. We kijken nergens meer van op inmiddels. Zo verscheen er deze week ook weer zonder enige aankondiging een nieuwe clip van Flawless online, de remix-versie met Nicki Minaj.

Waarom kijken? Ok, het is weliswaar een live-video, maar toch zijn we hier uitermate mee in onze nopjes. Hoe vaak zie je twee van zulke sterren nou samen op het podium? Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat Bey en Nicki elkaar mochten. Het bewuste optreden vond afgelopen maand plaats in Parijs. Flawless is flitsend gemonteerd, waarbij er aandacht is voor zowel het totaalplaatje als de expressie van beider dames. En met hun sexappeal zit het wel snor; deze dertigers weten hun jeugdige collega’s nog altijd af te troeven.

En de muziek? Het oorspronkelijke nummer bevat fragmenten uit een speech van Chimamanda Ngozi Adiche, maar die zijn in de remix niet te horen. (Halen ook wel een beetje de vaart uit het nummer, dus niet erg.) Voor de rest herbergt deze remix een veelheid aan stijlen en tempo’s. Het vliegt letterlijk alle kanten op. Nicki geeft het met haar minuutlange rap iets rauws, ze neemt woorden in de mond die je Beyoncé nooit zelf zult horen zeggen. HoneyBey zelf spot wel met het incident rondom haar zusje, wanneer ze schalt ‘of course sometimes ish goes down when there’s a billion dollars on an elevator’. Geinig!

Lees hier de reviews van alle videoclips van het titelloze album Beyoncé:

Nieuwe video: Beyoncé – Haunted
Nieuwe video: Beyoncé – Drunk In Love
Nieuwe video: Beyoncé – Pretty Hurts
Nieuwe video: Beyoncé – XO
Nieuwe video: Beyoncé / Drake – Mine
Nieuwe video: Beyoncé – Blow
Nieuwe video: Beyoncé – Heaven
Nieuwe video: Beyoncé / Blue Ivy – Blue
Nieuwe video: Beyoncé – Partition
Nieuwe video: Beyoncé – No Angel
Nieuwe video: Beyoncé / Chimamanda Ngozi Adiche – ***Flawless
Nieuwe video: Beyoncé – Jealous
Nieuwe video: Beyoncé / Frank Ocean – Superpower
Nieuwe video: Beyoncé – Rocket

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>