Nieuwe video: Beyoncé – 7/11

711

Het is inmiddels precies een jaar geleden dat Beyoncé haar bejubelde plaat vanuit het niets lanceerde (en daarmee een nieuwe trend zette in de muziekwereld). Van die plaat verschijnt nu een speciale editie, ‘Beyoncé Platinum’, met daarop de originele tracklist, een concertregistratie, remixes en … een paar nieuwe nummers! Nieuwe single ’7/11′ is meteen voorzien van een videoclip.

De videoclip. 7/11 brengt Beyoncé terug naar dreunende dancebeats en daar hoort natuurlijk een dansvideo bij. Deze keer niet in een kale studio, of voor een groen scherm, maar in een huiselijke omgeving. Beyoncé gooit de voetjes van de vloer op een balkonnetje en in een – totaal niet opgeruimde – badkamer. Gebruikte handdoeken op de vloer en de kastjes vol gestapeld met potjes crème. On-Beyonciaanse toestanden. Ook in een huiskamer met een opgetogen Kerstboom, ligt de vloer bezaaid met troep. Beyoncé lijkt haar OCD voor een keertje te zijn kwijtgeraakt. Je zou haast denken dat ze de clip-opnames glad was vergeten, ware het niet dat ze er zelf piekfijn uitziet.

En de muziek? Dit nummer zou zo op het Sasha Fierce-album hebben kunnen staan. 7/11 is een regelrechte clubbanger, met hectische percussies en een agressieve trap-beat. Na het wat ingetogener en persoonlijke album Beyoncé is dit precies waar alle single ladies op zaten te wachten. Never drop that alcohol!

Lees hier de reviews van alle videoclips van het titelloze album Beyoncé:

Nieuwe video: Beyoncé – Haunted
Nieuwe video: Beyoncé – Drunk In Love
Nieuwe video: Beyoncé – Pretty Hurts
Nieuwe video: Beyoncé – XO
Nieuwe video: Beyoncé / Drake – Mine
Nieuwe video: Beyoncé – Blow
Nieuwe video: Beyoncé – Heaven
Nieuwe video: Beyoncé / Blue Ivy – Blue
Nieuwe video: Beyoncé – Partition
Nieuwe video: Beyoncé – No Angel
Nieuwe video: Beyoncé / Chimamanda Ngozi Adiche – ***Flawless
Nieuwe video: Beyoncé – Jealous
Nieuwe video: Beyoncé / Frank Ocean – Superpower
Nieuwe video: Beyoncé – Rocket

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>