Nieuwe muziek: Becky G – Lovin’ So Hard

Na twee succesvolle singles heeft Becky G een nieuw nummer gepresenteerd dat ook op haar aankomende debuutalbum zal staan. ‘Lovin’ So Hard’ is geproduceerd door Dr. Luke en borduurt voort op ‘Shower’ en ‘Can’t Stop Dancing’.

En daarmee bedoel ik dat het extreem radiovriendelijke synthpop met een vleugje R&B betreft. Je kunt eigenlijk weinig op Lovin’ So Hard tegen hebben, want het waait als een zacht briesje voorbij. Toch ben ik nog steeds van mening dat Becky G met een ander repertoire vele malen interessanter zou zijn. Ze heeft namelijk een erg kenmerkende stem; eentje waar je vele kanten mee op kunt. Alleen zijn haar liedjes zo inwisselbaar en zoet. Maar met bouwjaar 1997 is ze natuurlijk ook nog hartstikke jong. Misschien moet ze eerst nog het één en ander meemaken in haar leven…

Lees ook: Becky G – Can’t Stop Dancin’

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Becky G – Lovin’ So Hard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>