Nieuwe video: Becky G – Lovin’ So Hard

Na twee succesvolle singles heeft Becky G een nieuw nummer gepresenteerd dat ook op haar aankomende debuutalbum zal staan. Bekijk nu de videoclip van Lovin’ So Hard.

Voor als je het nog niet wist: Becky G vormt een setje met Austin Mahone. En om dit romantische liedje nóg romantischer te maken heeft ze haar eigen vriendje opgetrommeld voor de clip. Samen rennen ze door de branding, eten ze taco’s en trekken de ene na de andere foto met een selfiestick. Schattig in al zijn klefheid.

En de muziek? Lovin’ So Hard is geproduceerd door Dr. Luke en borduurt voort op Shower en Can’t Stop Dancing. En daarmee bedoel ik dat het extreem radiovriendelijke synthpop met een vleugje R&B betreft. Becky heeft een bijzondere stem, maar haar liedjes blijven enigszins inwisselbaar.

Lees ook: Becky G – Can’t Stop Dancin’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>