Nieuwe video: Selena Gomez – Good For You

Selena Gomez heeft lang kunnen teren op zoete Disney-liedjes en een jonge fanbase, maar is nu op zoek naar een volwassener geluid. Haar nieuwste wapenfeit heet Good For You en de bijbehorende videoclip is betrekkelijk eenvoudig.

De enige persoon die we te zien krijgen is Selena Gomez zelf. Liggend op de bank, zichzelf betastend onder de douche. Ze wil duidelijk sexy gevonden vonden, zoals ze ook zingt. En degene voor wie Selena er goed uit wil zien is in feite de kijker. Je bent getuige van haar meest intieme momenten en zij kijkt jou recht in je ogen. Niet helemaal overtuigend, als je het mij vraagt. Voorlopig blijft ze toch dat poppige meisje dat graag uitdagend wil zijn.

En de muziek? Het probleem van Selena Gomez is dat ze geen al te goede zangstem heeft. Net als op haar vorige single The Heart Wants What It Wants is het meer fluisteren en hijgen wat ze doet. Ze kent dus haar beperkingen en maakt het qua zanglijn niet te ingewikkeld, maar hierdoor blijkt het lastig er een bepaald gevoel in te leggen. Haar interpretatie van de song is dan ook niet helemaal duidelijk.

Lees ook: Selena Gomez – The Heart Wants What It Wants

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Selena Gomez – Good For You

  1. MASH

    Al zij later een jaar of 60 is lijkt ze volgens mij nog steeds op een 12 jarige. Awkward!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>