Nieuwe video: Natalie La Rose / Fetty Wap – Around The World

Onze nieuwe Nederlandse trots Natalie La Rose heeft een tweede videoclip uit. Deze keer werkt ze samen met de rapper Fetty Wap voor Around The World. Hiermee hoopt ze een succesvol vervolg te geven aan haar globale hit Somebody.

Natalie La Rose flirt er stevig op los in de Caribische eettent waar ze werkt. Wanneer een man zijn paspoort (vol visa) verliest, ziet Natalie haar kans schoon om even weg te dromen. If I was your girl I’d give it to you all around the world. Vervolgens transformeert ze tot dansvloer-vamp en brengt ze strakke choreografieën zoals we die ook kennen van Rihanna. Niet iets dat we nog nooit gezien hebben, maar het is allemaal wel mooi in beeld gebracht. Wat je na het bekijken van de clip het meest bijblijft is toch die krachtige uitstraling van Natalie.

En de muziek? Prima opvolger van Somebody, dat in dezelfde stijl ligt. De rap van Fetty Wap – kan iemand hem verstaan? – had voor mij niet gehoeven, maar verder wordt deze urban/pop-track als een hapklare brok aan de hitlijsten opgediend.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Natalie La Rose / Fetty Wap – Around The World

  1. Mil

    Strakke choreografieën van Rihanna? Zij danst danst nauwelijks choreo’s in haar clips

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>