Nieuwe video: Alesha Dixon – Tallest Girl

Het vierde album van Alesha Dixon komt later in 2015 uit. Hoewel de zangeres al járen aan de weg timmert, is de echte doorbraak er nooit gekomen. Wie weet kan haar nieuwe single – Tallest Girl – daar verandering in brengen. 

Het is vooral heel veel Alesha Dixon dat je krijgt voorgeschoteld in de videoclip. De zangeres hijst zich in de meest uiteenlopende outfits, om zodoende allerlei verschillende powervrouwen uit te beelden. En fotogeniek als ze is, laat Alesha al die vrouwen stralen. Het is eerder een bewegende fotoshoot dan een videoclip, maar aangezien Alesha in het verleden erbarmelijk slechte video’s heeft uitgebracht mogen we eigenlijk niet klagen.

En de muziek? Als Tallest Girl van start gaat, denk je met een onheilspellende underground-single te maken te hebben. Een nerveuze beat en een snerpend gilletje lijken de opmaat voor een fantastische single, maar op 0:24 seconden gaat het mis en tegen de tijd dat je bij het refrein bent aangekomen is er niets meer van die ondoorgrondelijkheid over. Prima popsingle verder hoor, maar ik dacht even dat Alesha Dixon met iets écht interessants op de proppen kwam.

Lees ook: Alesha Dixon – Radio 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>