Nieuwe muziek: Rihanna / Drake – Work

Eindelijk krijgen we weer nieuwe muziek te horen van Rihanna, na de mysterieuze stilte rondom haar achtste studioplaat is er een single. De titel is Work en hiervoor is Drake opgetrommeld. De plaat ANTI zou nu echt spoedig verschijnen, al is er nog steeds geen releasedatum naar buiten gebracht.

Uiteraard heeft Rihanna weer een exclusieve deal met Tidal (zucht) en dus worden alle versies van het nummer razendsnel offline gehaald. Check Work dus snel voor hij weer verwijderd wordt.

Het nummer zelf valt me vies tegen. Ik had echt iets van het kaliber Only Girl of We Found Love verwacht, maar het is een repetitieve tropical/urban-single geworden. Echt een melodie zit er niet in, en hij lijkt me snel te gaan vervelen. Drake is er volgens mij alleen bijgehaald om te scoren in de Billboard, aangezien hij momenteel populairder lijkt dan Rihanna zelf. Zijn rap klinkt cliché en voegt niets toe. (Ter vergelijking: bij What’s My Name was dat juist wél het geval). Sorry, maar ik vind het echt een enorme tegenvaller! Wat jullie?

Lees ook: Rihanna – Bitch Better Have My Money

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe muziek: Rihanna / Drake – Work

 1. rihanna fan

  Ik vind work gewoon net zo goed als alle andere Rihanna s. Tis echt een lekker nummer en ik ben blij dat het nieuwe album er is!!

    /   Reply  / 
 2. Mil

  Ja het is niet de single die je verwacht na de lange stilte. Maar op een nummer als Only Girl of We Found Love zat ik ook niet wachten. Het is wel een chill nummer, even wennen. En Drake voegt inderdaad niks toe.

    /   Reply  / 
 3. MASH

  Wat een slaapverwekkend nummer…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>