Nieuwe video: Jason Derulo / K. Michelle – Naked

jasonderulo

Jason Derulo is zijn discografie in een hoog tempo aan het uitbreiden. In 2015 verscheen nog een nieuwe plaat en nu is hij alweer met de opvolger bezig. Naked, een samenwerking met K. Michelle, is zijn nieuwe single.

Als je het even niet meer weet kun je altijd teruggrijpen naar seks, want sex sells zoals het oeroude spreekwoord luidt. En dat is precies wat Jason Derulo hier doet. Voor zijn nummer Naked kon hij niets originelers bedenken dan om uit de kleren te gaan. Het is een drie minuten lange adoratie van zijn eigen lichaam en dat van K. Michelle. En ze zien er goed uit hoor – ik wil niet wéten hoeveel uren Jason in de sportschool heeft doorgebracht – maar narcisme is nooit een goed uitgangspunt voor een geslaagde videoclip.

En de muziek? Vreselijk nummer. Er is geen melodie te bekennen en de zelfspot lijkt ook compleet verdwenen. ‘I hit 300 hoes way before I was famous.’ Dat soort teksten en erger. Ondertussen spuwt hij met zijn in autotune gedrenkte stem ook nog wat gal over zijn ex-vriendin Jordin Sparks uit. Chic houdt hij het dus zeer zeker niet. Als dit de kant is die Jason Derulo op wil gaan, haken er denk ik een heleboel mensen af. Ik in ieder geval wel.

Lees ook: Jason Derulo – Get Ugly

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>