Taylor Swift breekt Vevo-record met Bad Blood

taylorswift

Het was alweer even geleden dat iemand een serieuze poging deed, maar Taylor Swift heeft met haar videoclip vol internationale sterren het Vevo-record gebroken. Met 20,1 miljoen views in de eerste 24 uur verslaat zij Nicki Minaj, die 19,6 miljoen views behaalde voor haar Anaconda.

Er zijn fans die met zeven verschillende schermen zitten opgesteld bij het uitbrengen van een nieuwe clip. Vervolgens zijn zij vierentwintig uur lang bezig met het vernieuwen van pagina’s. En met hysterisch twitteren uiteraard. Je snapt dus dat zij zwaar teleurgesteld zijn indien het record niet wordt gebroken. En dat record wel breken wordt steeds lastiger om te doen, aangezien het aantal views dat overtroefd moet worden natuurlijk steeds hoger ligt. Om vals spelen te voorkomen heeft Vevo inmiddels een aantal regels opgesteld.

Het past op zich in het patroon dat Taylor Swift dit record nu breekt. Ze lijkt momenteel op eenzame hoogte te staan als het gaat om populariteit (vooral in Amerika is ze extreem populair) en haar voorgaande videoclips zijn ook belachelijk goed bekeken. Bad Blood is ook nog eens gevuld met wereldsterren als Cara Delevingne, Jessica Alba en Cindy Crawford. Zodoende heeft de zangeres genoeg buzz gecreëerd zodat iedereen de clip onmiddellijk wilde bekijken. Gefeliciteerd Taylor! Benieuwd hoe lang het record deze keer blijft staan.

Lees ook: Taylor Swift – Bad Blood

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Taylor Swift breekt Vevo-record met Bad Blood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>