Lea Michele maakt populairste videoclip week 3

Na het rampjaar dat 2013 heette, kon Lea Michele wel een opsteker gebruiken. En hoe kan een jaar nou beter beginnen dan met het winnen van de vernieuwde videoclip-van-de-week-poll? Precies. Ze was dan ook tot tranen toe geroerd bij het zien van de uitslag. Althans, dat hebben we van horen zeggen.

We vertellen er maar niet bij dat er deze week niet al te veel concurrentie was. Dat we eigenlijk wel hadden verwacht dat Cannonball er met de winst vandoor zou gaan. Sterker nog, het had ons tegengevallen als Lea níet op haar sloffen had gewonnen. Pixie Lott was de enige die wellicht nog roet in het eten kon gooien (ook al is zij verrassend genoeg nipt verslagen door Paloma Faith).

De vraag blijft dus of Lea ook de nummer 1 was geweest in een week met een sterker deelnemersveld, zoals bijvoorbeeld de lopende week. Want zeg nou zelf, ook al heb je er misschien op gestemd, heel veel had Cannonball nou ook weer niet om het lijf. We vermoeden dan ook dat jullie vooral op haar hebben gestemd vanwege het mooie liedje en de bij haar in grote mate aanwezige gun-factor. Want gunnen doen we het haar allemaal.

1. Lea Michele – Cannonball (49 stemmen)
2. Paloma Faith - Can’t Rely On You (36 stemmen)
3. Pixie Lott – Nasty (32 stemmen)
4. Sam Smith – Money On My Mind (21 stemmen)
4. Indila – Dernière Danse (21 stemmen)
6. Armin van Buuren – Save My Night (10 stemmen)
7. Colbie Caillat – Hold On (9 stemmen)
8. Krystl – Home (5 stemmen)
9. Ben Saunders / Glowinthedark – What You Do (0 stemmen)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>