100 miljoen views voor poll-winnaressen Shakira en Rihanna

Vandaag hebben Shakira en Rihanna de grens van 100 miljoen views op youtube doorbroken met hun Can’t Remember To Forget You. Het is tevens de dag dat bekend is geworden dat zij de videoclip-van-de-week-poll van week 5 hebben gewonnen. Wat zal het een feest zijn in huize Ripoll en Fenty! Benieuwd welk heuglijk feit de dames met het meeste enthousiasme hebben ontvangen. En vooral benieuwd hoe zij dit nieuws hebben gevierd! De champagne vloeide vast rijkelijk en ik vermoed dat de videoclips-van-de-week-bokaal al een mooi plaatsje heeft veroverd bij Shakira op haar schouw. En omdat we geen genoeg kunnen krijgen van de elkaar betastende dames hieronder nog een aantal gifjes!

1. Shakira / Rihanna – Can’t Remember To Forget You (71 stemmen)
2. One Direction – Midnight Memories (47 stemmen)
3. Justin Bieber / Chance The Rapper – Confident (32 stemmen)

4. Zendaya – My Baby (11 stemmen)
5. R3hab – Samurai (Go Hard) (7 stemmen)
6. Neon Trees – Sleeping With A Friend (4 stemmen)
7. Gavin Degraw – Make A Move (3 stemmen)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>