Lily Allens Air Balloon populairste van week 6

Een aantal jaar geleden had ze er geen zin meer in. Ze vond het Not fair dat haar nummers illegaal gedownload werden en keerde de muziekwereld de rug toe. Fuck you, dacht ze. Maar na een rumoerige tijd, waarin ze zowel kinderen verloor als op de wereld zette, gaf ze in een interview aan best weer eens zin te hebben in een terugkeer. Niet eens zozeer gevoed door passie, maar wel omdat ze zich thuis dood verveelde. Who’d have known dat Lily Allen weer als vanouds haar venijnige songteksten op ons los zou laten. Ze is echter geen 22 meer en haalt haar inspiratie nu uit heel andere onderwerpen. De seksistische moderne popcultuur bijvoorbeeld. Want het is bijzonder Hard out here om een vrouw te zijn, getuige de oppervlakkigheid van bijvoorbeeld Robin Thicke. Maar gelukkig is het niet alleen maar frustratie, die Lily drijft. Want ze durft ook haar Air Balloon met de wereld te delen. En dat blijft zeker niet onopgemerkt. Ze wint er namelijk de videoclip-van-de-week-poll mee! Oh my God! Ik weet zeker dat Lily vandaag met een big Smile rondloopt.

1. Lily Allen – Air Balloon (39 stemmen)
2. Kylie Minogue – Into The Blue (29 stemmen)
3. Maître Gims – Zombie (25 stemmen)
4. Within Temptation / Dave Pirner – Whole World Is Watching (19 stemmen)
5. Jennifer Lopez – Same Girl (18 stemmen)
6. Chef’Special – In Your Arms (12 stemmen)
6. Jason Derulo – Stupid Love (12 stemmen)
8. Enrique Iglesias / Pitbull – I’m A Freak (10 stemmen)
9. Blaudzun – Promises Of No Man’s Land (8 stemmen)
10. Paramore – Ain’t It Fun (5 stemmen)
11. George Ezra – Budapest (2 stemmen)
11. Kodaline – One Day (2 stemmen)

Eerder door jullie verkozen als beste videoclip van de week:

 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lily Allens Air Balloon populairste van week 6

  1. Airaäsha

    Voor de vierde keer op een rij goed voorspeld ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>