Nicki Minaj nipt verslagen in videoclips-poll week 7

Ok, Nederland is massaal gevallen voor Rather Be van Clean Bandit en Jess Glynne. Toen ik erop werd gewezen had ik nog nooit van het nummer (of de band) gehoord, maar de afgelopen week kon ik geen radio aanzetten of dit liedje kwam voorbij. Bovendien schoot het naar de bovenste plek van de iTunes chart (daar inmiddels enkel van afgehouden door de nieuwe single van Anouk).

Maar wie had kunnen voorspellen dat Clean Bandit met dit nummer zelfs onze wekelijkse poll zou winnen?! Zelfs Nicki Minaj moest haar meerdere erkennen in Rather Be, en dat terwijl de zangeres toch een hele poos bovenaan de poll stond. Zijn jullie niet zo’n fan van haar nieuwe, tikkeltje agressieve stijl? Of waren jullie haar gewoon glad vergeten? Anyway, Nicki Minaj heeft haar verlies niet lichtjes opgepakt. Zie bovenstaande foto voor een impressie van de zangeres op het moment dat zij te horen kreeg dat Clean Bandit de koppositie heeft gepakt.

1. Clean Bandit / Jess Glynne – Rather Be (32 stemmen)
2. Nicki Minaj – Lookin Ass Nigga (31 stemmen)
3. Avicii – Addicted To You (22 stemmen)
4. Tegan and Sara / The Lonely Island – Eveything Is Awesome (15 stemmen)
5. Tiësto – Red Lights (9 stemmen)
6. Chet Faker – Talk Is Cheap (4 stemmen)
7. Michael Bublé – To Love Somebody (0 stemmen)

Eerder door jullie verkozen als beste videoclip van de week:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nicki Minaj nipt verslagen in videoclips-poll week 7

  1. Simon

    Zo moet het!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>