Nieuwe video: Sigma – Nobody To Love

Sigma is een Brits duo bestaande uit Cameron Edwards en Joe Lenzie. Na vele remixes brachten zij onlangs een bewerking uit van een Kanye West-nummer en dat schoot naar de bovenste positie in de Engelse chart. Het gaat om Nobody To Love en dat nummer zou zo maar uit kunnen groeien tot een summersmash van jewelste.

Waarom kijken? Als het voor jou niet snel genoeg zomer kan worden, is deze videoclip beslist het bekijken waard. Geschoten in het overweldigende Kaapstad heeft de regisseur er namelijk een broeierig geheel van weten te maken. Twee halfnaakte modellen in de hoofdrol die een roadtrip maken. En dat levert uiteraard prachtige plaatjes van de omgeving op. Ze plonzen in meertjes, dansen op het strand en rennen ‘s nachts met fakkels rond. Alles in badkleding uiteraard. En met een glanzende, niet zonverbrande huid. Er is een overvloed aan dit soort video’s, maar toch krijgen we er nooit genoeg van!

En de muziek? Grappig hoe dat kleffe nummer van Kanye West (Bound 2) is omgebogen tot een zomerhit in de dop. Waar ik dat eerste nummer uiterst irritant vond – met name door de onprettige productie – vallen de zinnetjes hier wel op hun plaats. Nobody To Love is creatief dan misschien stukken minder interessant, het luistert wel ontzettend lekker weg. Je voelt de hete grond haast onder je voeten wanneer je hiernaar luistert. Flirten op het strand en cocktails drinken in de avondgloed. Ik boek nú een zomervakantie!

Al helemaal in een zomer-mood? Bekijk ook Calvin Harris met Summer!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>