Lyric video: Anders Nilsen – Salsa Tequila

En daar hebben we de eerste serieuze kandidaat om de zomerhit van 2014 te scoren! Anders Nilsen komt uit Noorwegen, maar verloochent zijn roots door een (zogenaamd) Spaanstalig nummer op te nemen. Een nummer waarvoor álle ingredienten van de ultieme zomerhit bewust in de mixer zijn gegooid.

Zoals vooraf aan dit clipje te zien is, drijft Anders Nilsen met dat laatste gegeven ook behoorlijk de spot. Met neme een accordeon, een saxofoon en een aantal Spaanse woorden die iedereen spreekt en zie daar… een zomerhit in de dop! Salsa Tequila hangt dus van clichés aan elkaar, en dat zou wel eens de truc kunnen zijn. De Spaanse kreten lijken in volstrekt willekeurige volgorde op de luisteraar te worden afgevuurd. Het resultaat klinkt allesbehalve origineel, maar wel ontzettend grappig en ook broeierig. Ideaal voor op een snikhete zomermiddag dus. 3FM en Radio 538 hebben dit nummer inmiddels al opgepikt, dus wie weet is Nederland de voorloper wat betreft dé zomerhit van 2014.

Al helemaal in een zomermood? Bekijk/beluister hier nog meer zomerhits!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lyric video: Anders Nilsen – Salsa Tequila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>