Nieuwe video: Maroon 5 – This Summer’s Gonna Hurt

Bekijk nu de nieuwe videoclip van Maroon 5, This Summer’s Gonna Hurt Like A Mother Fucker!

Wie? Popband Maroon 5, maar vooral natuurlijk frontman Adam Levine.
Regisseur? Travis Schneider en Adam Levine.
Gedachten tijdens kijken? Het kan zijn dat je na een halve minuut al in katzwijm bent gevallen, want Adam stapt poedeltjenaakt uit een stomende douche. Op zijn edele delen na kun je zijn volledige lichaam bewonderen. De camera blijft vervolgens close bij Adam, die het nummer playbackt terwijl hij zich gereed maakt voor een uitverkochte arena. Stiekem is het een nogal gemakzuchtige en weinig interessante videoclip, maar dat beeld van 0:28 maakt wel veel goed.
En de muziek? Een lekker, broeierig midtempo-liedje. Stukken beter dan het glazuurafbrekende ‘Sugar’ vind ik persoonlijk. Ik hoor hier zelfs iets van de oude Maroon 5 – met een vleugje rock – in terug.

Lees ook: Maroon 5 – Sugar

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Maroon 5 – This Summer’s Gonna Hurt

  1. Af

    Mariah carey – infinity

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>