Nieuwe video: Afrojack / Mike Taylor – Summerthing

Op de nieuwe single van Afrojack zijn de vocalen van Mike Taylor te horen. De videoclip voor Summerthing is geregisseerd door Sam Sneed.

En die clip levert alles wat de titel je belooft. Zon, opbloeiende liefde, dansende modellen in bikini’s en een opblaas-flamingo. De ideale omstandigheden om te dansen op de beats van Afrojack. En om een vakantieliefde op te doen. En dat overkomt Mike Taylor dan ook. Zijn romance eindigt in een al net zo zomers huwelijk. Een lekker vrolijke bedoening met een aanstekelijk enthousiaste Mike (die hier toch echt Afrojack overschaduwt).

En de muziek? Een fijn zomers nummertje, maar het gedeelte voor en na de drop lijken wel twee totaal verschillende songs. Ik weet niet of ik de instrumentale climax wel zo goed bij het zomerse (pop)refrein vind passen. Geeft misschien ook wel een beetje aan dat Afrojack nog steeds zoekende is naar zijn echte topvorm.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>