Nieuwe video: Skream – Listenin’ To The Records On My Wall


Experimentele animatievideo met klei en echte mensen. Wij bespeurden een Adam & Eva-thema in die zin dat de vrouw lijkt te ontstaan uit een gat in de borstkas van de man. Oh, en – NSFW alert – ze zijn ook allebei naakt. Blijf in ieder geval kijken tot de scene met groeiende bomen, daar gaat regisseur David Wilson pas echt helemaal los.

Die bomen bestaan uit eindeloze laagjes klei met tekening die tot leven komen door er steeds een dun plakje van af te snijden. In werkelijkheid worden de bomen dus korter, maar door de stop-motion beelden in omgekeerde volgorde af te spelen lijken ze juist te groeien. Een onvoorstelbaar bewerkelijk proces, maar het resultaat mag er zijn. Wat een magische videoclip.

En de muziek?

Plezierig pruttelende electronica. Skream heeft niet echt een eigen smoel, maar de muziek werkt in combinatie met de clip wel naar een fraai hoogtepunt toe.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Skream – Listenin’ To The Records On My Wall

  1. CJ13

    Het liedje is meer voor de achtergrond en valt niet zo op maar dat kan ik niet zeggen van de clip. Ziet er apart uit!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>