Nieuwe video: Flairs – Truckers Delight


Waar hebben we in hemelsnaam naar gekeken!? De debuutvideo van regisseur/animator Jérémie Perin ziet er misschien uit als een onschuldig computerspelletje, maar Truckers Delight is allesbehalve onschuldig. De gebeurtenissen in deze 8-bit porno zijn onnavolgbaar, geweldadig, expliciet en heel erg vrouwonvriendelijk. Het beste advies dat we kunnen geven is om er gewoon niet naar te kijken.

Dus jullie konden je nieuwsgierigheid niet bedwingen huh? Heel herkenbaar. Op de site waar wij hem vonden werden we ook gewaarschuwd dat Truckers Delight niet geschikt was voor tere zieltjes. En net als jullie trokken we ons er niks van aan. Hoe erg kan het zijn, dachten we. Er wordt vast niet op iemands tong gepoept, dachten we. Er komen vast geen mensen in voor die een fietspomp in hun kont steken, dachten we. Hij bevat vast geen power-ups waarvan bepaalde lichaamsdelen explosief in omvang toenemen, dachten we.

Enfin, toen al die dingen wel gebeurden stonden we dus wel even te kijken. Truckers Delight gaat ver, maar daar staat tegenover dat de clip er fantastisch uitziet. Vormgegeven als een computerspelletje, maar dan ook echt enorm goed. Jérémie Perin had vroeger een spelcomputer, dat kan niet anders. Van de primitieve cutscenes tot de parallex scrolling achtergronden ademt Truckers Delight de sfeer van een 16-bit actiespel. Zelfs de reis door het darmkanaal van de vrouw (we hebben je gewaarschuwd!) zou technisch haalbaar zijn op een Super Nintendo. Onsmakelijk maar griezelig goed gemaakt.

En de muziek?

Met zo’n video heeft niemand het meer over de muziek, maar toch is dat niet helemaal terecht. De electro van deze Franse producer is bij vlagen bijna net zo geniaal als het computerspelletje. De kans op een hit lijkt verkeken omdat er niet in wordt gezongen, maar het zegt heel wat over een liedje als ook de instrumentale versie moeiteloos je aandacht vasthoudt. Omdat de muziek voortdurend evolueert en onverwachte wendingen neemt blijft Truckers Delight boeien van begin tot eind.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Flairs – Truckers Delight

  1. Yannick

    W.T.F.!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>