One Direction wint wederom BRIT Award voor beste videoclip

onedirection

Net als vorig jaar heeft One Direction de BRIT Award voor ‘beste videoclip’ weggekaapt. De mannen kregen de prijs voor hun clip van You & I. De competitie was nochtans niet mals, met andere genomineerden als Ed Sheeran (Thinking Out Loud), Mark Ronson (Uptown Funk) en Calvin Harris (Summer). Ook Charli XCX (Boom Clap), Rita Ora (I Will Never Let You Down), Sam Smith (Stay With Me) en Sigma (Nobody To Love) maakten kans.

De videoclip dateert al van april 2014 en ontving een plagiaatsclaim, maar dat onthield One Direction niet van de overwinning. In 2014 wonnen de heren dezelfde prijs voor Best Song Ever. Daar kon ik me meer in vinden dan in de toekenning aan You & I, die op een aantal geinige effecten na toch behoorlijk tam is. Bekijk de videoclip nog eens hieronder en zie ook de volledige lijst met winnaars.

 • British Breakthrough Act: Sam Smith
 • Mastercard British Album: Ed Sheeran, X
 • British Female Solo Artist: Paloma Faith
 • British Male Solo Artist: Ed Sheeran
 • British Group: Royal Blood
 • International Male Solo Artist: Pharrell Williams
 • International Female Solo Artist: Taylor Swift
 • International Group: Foo Fighters
 • Critics’ Choice Awards: James Bay
 • British Producer: Paul Epworth
 • British Single: Mark Ronson ft Bruno Mars, “Uptown Funk”
 • British Global Success Award: Sam Smith

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>