Nieuwe video: Rochelle – All Night Long

Na enkele succesvolle samenwerkingen – onder meer met Dirtcaps en Yellow Claw – brengt de Nederlandse Rochelle nu weer een solosingle uit. Het nummer heet All Night Long en de videoclip is geregisseerd door Ruud Baan. 

Voor de clip is Rochelle afgereisd naar het land waar haar vader vandaan komt: Suriname. Ze toont aldaar vooral de kleurrijke en exotische cultuur. Ruud Baan is van oorsprong een (mode)fotograaf en dat vertaalt zich naar pakkende sfeershots en uitbundige kledingkeuzes. Rochelle ontpopt zich ondertussen tot de ideale muze. Met een licht arrogante air en een paar voorzichtige danspasjes windt ze de kijker gemakkelijk om haar vinger.

En de muziek? Met All Night Long heeft Rochelle volgens mij haar eigen sound wel aardig gevonden. Ze experimenteerde al met wat stevigere dance, hardstyle en trap, maar klinkt hier toch ook wel weer commercieel. Precies de juiste balans denk ik. Ik wilde ‘m na afloop in ieder geval meteen nog eens horen!

Lees ook: Yellow Claw / Rochelle – Shotgun

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>