Nieuwe video: The Sweeplings – Under Your Spell

thesweeplings

The Sweeplings is een Amerikaans duo dat bestaat uit Cami Bradley en Whitney Dean en muziek maakt in de stijl van The Civil Wars. Hun nieuwe single is Under Your Spell van een nog te verschijnen debuutalbum. 

De clip draait vooral om het contrast tussen zwart en wit. Whitney (ja, dat is de man) die in een wit pak door de donkerte slentert, terwijl een in het zwart gehulde Cami door een hagelwit landschap flaneert. In dit geval symboliseert het de verschillen tussen goed en kwaad. Geef je toe aan de duisternis of luister je naar het stemmetje in je oor dat je altijd op het goede pad houdt? Een inwendige strijd dus, die prachtig is vormgegeven.

En de muziek? Een mooi sferisch nummer met zowel folk- als popinvloeden. Haar stem vind ik wel wat opvallender dan de zijne, maar ze kleuren erg mooi samen. Door die betoverende tweestemmigheid en de alsmaar aanzwellende drums, is Under The Spell een bijzonder meeslepend nummer.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>