Wie wint beste videoclip tijdens de MTV EMA?

Vanavond worden de jaarlijkse MTV EMA’s – voorheen MTV European Music Awards – uitgereikt in ons eigen Amsterdam. De nodige sterren hebben zich inmiddels al gemeld in de hoofdstad. Zo heeft Miley Cyrus een prinsessen-pannenkoek gegeten in The Pancake House, alvorens een jointje te roken samen met Afrojack. En Snoop Dogg/Lion heeft alvast een afterparty georganiseerd in de Escape Venue. Sterrenspotters staan inmiddels overal opgesteld om de artiesten op de gevoelige plaat te leggen, al lijkt dat vooralsnog niet zo goed te lukken.

Voor videoclips.blog.nl is er natuurlijk één categorie het belangrijkst en dat is die voor beste video. Helaas staan de MTV EMA’s erom bekend vooral prijzen uit te reiken aan de aanwezige beroemdheden. En met optredens van onder meer Robin Thicke, Katy Perry en Miley Cyrus zal de buit grotendeels door hen verdeeld worden. (Ook al hebben bijvoorbeeld Justin Bieber en Lady Gaga meer stemmen ontvangen.) Je kunt je dus afvragen wat zo’n prijs precies waard is en waarom je überhaupt zou stemmen. Desalniettemin zijn dit de genomineerden in de categorie beste video:

• Miley Cyrus – “Wrecking Ball”
• Lady Gaga – “Applause”
• Robin Thicke (featuring T.I. and Pharrell Williams) – “Blurred Lines”
• Thirty Seconds to Mars – “Up In The Air”
• Justin Timberlake – “Mirrors”

Wie denken jullie dat er met de prijs vandoor gaat? Miley of Robin? Of toch één van de andere gegadigden? De awardshow wordt vanavond vanaf 21.00 uur uitgezonden op MTV, na de rode loper show van een uur.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>