Onaangekondigd album Beyoncé bevat 14 videoclips

Beyoncé heeft de wereld verrast door vanuit het niets een nieuw album uit te brengen. Onaangekondigd. Zonder enige vorm van promotie. Het is voor het eerst dat een ster van dit kaliber een dergelijke stap zet. Een bijzonder aangename stap, als je het mij vraagt, want die promotiecampagnes van artiesten lijken langer en langer te duren. Met als gevolg dat de torenhoge verwachtingen bijna niet meer in te lossen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de laatste albums van Katy Perry en Lady Gaga, die in het voorjaar al werden aangekondigd, maar pas in het najaar het levenslicht zagen.

Zelf heeft HoneyBey het als volgt uitgelegd: “”I didn’t want to release my music the way I’ve done it. I am bored with that. I feel like I am able to speak directly to my fans. There’s so much that gets between the music, the artist and the fans. I felt like I didn’t want anybody to give the message when my record is coming out. I just want this to come out when it’s ready and from me to my fans.”

De titelloze plaat van Beyoncé bevat veertien nieuwe nummers, waaronder een duet met haar man Jay-Z (Drunk In Love) en met haar dochter Blue Ivy (Blue). Ook staan er bijdragen op van Drake (Mine) en Frank Ocean (Superpower). Bovendien zijn alle nummers voorzien van een videoclip, wat voor deze blog natuurlijk verreweg het leukste nieuws is. We hebben dus plots veertien nieuwe clips om te bespreken! Deze staan nu nog niet online, maar zullen in de komende tijd ongetwijfeld hun weg naar het internet vinden. Bekijk hieronder alvast een preview van Pretty Hurts, het openingsnummer, waarin Beyoncé te zien is tijdens een missverkiezing.

Lees ook:Nieuwe video: Beyoncé – I Was Here
Lees ook:Nieuwe video: Beyoncé – Halo
Lees ook:Nieuwe video: Beyoncé – Diva
Lees ook:Nieuwe video: Beyonce – If I Were A Boy

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Onaangekondigd album Beyoncé bevat 14 videoclips

  1. Malek

    Album bevat zelfs ook nog een paar bonusvideo’s! Die heeft duidelijk niet stil gezeten ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>