Poll: wie verdient ‘beste videoclip’ bij EMA’s 2014?

De genomineerden voor de Europese versie van de MTV Awards – de EMA’s – zijn bekendgemaakt. Katy Perry en Ariana Grande zijn de grootste kanshebbers en bij de ‘Best Dutch Act’ zijn Martin Garrix, Kensington, Hardwell, Mr. Probz en Chef’Special in de race. Maar deze blog is natuurlijk vooral benieuwd naar wie de beste videoclip van het jaar heeft afgeleverd.

Nou moet ik zeggen dat ik niet zo’n fan ben van de Europese MTV Awards. Doorgaans winnen vooral de artiesten die daadwerkelijk op de avond aanwezig zijn. Maar toch is het leuk om alvast de balans op te maken. Het is toch één van de grotere awardshows ter wereld. Onderstaande artiesten zijn genomineerd. Wie gun jij de award het meest? Van mij persoonlijk mag ‘ie naar het indringende en creatieve Chandelier van Sia. De MTV EMA’s 2014 vinden plaats op 9 november in Glasgow.

Wie verdient de award voor 'beste videoclip' bij de EMA's 2014?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook: VMA’s 2014: Wrecking Ball video van het jaar

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Poll: wie verdient ‘beste videoclip’ bij EMA’s 2014?

  1. Annemiek

    Dat nummer van Jennifer ft Iggy vindt ik niets!!Geef mij maar een goude oude_If you had mij love van Jennifer lopez!!!Gr.Annemiek

      /   Reply  / 
  2. Annemiek

    Een oud nummer,Rihanna Where have you been.Hier heb ik op gedanst op de sportschool dank-zij Irin Gr. Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>