Nieuwe video: Taylor Swift – White Horse

Soms is de waarheid nog erger dan je ergste nachtmerrie. Zo is Taylor Swift bang dat haar vriendje een geheime affaire heeft, maar in werkelijkheid is zij de geheime affaire. De prins op het witte paard bedriegt zijn vrouw met Taylor Swift. Meteen dumpen die kl… eh rotzak, zou je denken, maar dat blijkt een probleem: ondanks alles blijft Taylor in zijn mooie beloftes geloven.

‘Hou je dan niet van me? Toe nou schatje, geef me nog één kans…’ En daar gáát Taylor weer. Misschien wordt het deze keer anders. Wie weet kiest hij nu écht voor mij? Vriendinnen proberen haar te waarschuwen en de hele wereld behalve Taylor ziet in hoe hopeloos de situatie is… maar het hart is eigenwijs. Ze blijft van hem houden.

Negentien jaar is Taylor Swift. Ze heeft tot nu toe alleen nog maar gezongen, maar net als alle zangeressen wil ze op een gegeven moment vast een acteercarrière. Soms worden wij daar een beetje verdrietig van, maar Taylor heeft zowaar acteertalent. Volkomen geloofwaardig speelt ze de bedrogen vrouw die wordt verscheurd door tegenstrijdige gevoelens. De videoclip is erg geslaagd en we kunnen ons haar zomaar voorstellen op het witte doek.

En de muziek?

In Amerika wordt ze al op handen gedragen, maar hier op het oude continent moeten we toch altijd even slikken bij zangeressen met een overduidelijke country twang in hun stem (behalve als die zangeressen Ilse DeLange heten natuurlijk, dan dragen wij ze ook op onze handen). White Horse klinkt niet onaardig, maar als echte Europeanen is dit toch niet helemaal ons kopje thee.

Zie ook:
- Nieuwe video: Taylor Swift – Love Story

Met dank aan Kilian voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Taylor Swift – White Horse

  1. Lina

    Leuk^^

    Zag haar in CSI ..ze heeft echt talent..>;]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>