Nieuwe video: Maria Mena – I Was Made For Lovin’ You


Maria Mena zingt het meest seksueel geladen liedje dat ze ooit heeft gezongen (overigens een cover van Kiss) in zo ongeveer de minst opwindende setting die je je kunt voorstellen: een armoedig buurthuis, ergens in het diepe zuiden van Amerika. Voor een publiek dat bestaat uit mensen van middelbare leeftijd die duidelijk niks moeten hebben van die vrijzinnige hippie op het podium.

Maar dan voltrekt zich toch het wonder. Of het nu komt door de fijnzinnige poëzie van Paul Stanley (LOL!) of omdat Maria Mena het nummer in een aantrekkelijk country’n western-jasje heeft gestoken, feit is dat dat norse publiek langzaam overstag gaat. Die stugge mensen met hun ongetwijfeld religieuze opvoeding worden zowaar geraakt door de muziek. Er lijken in de zaal zelfs een paar romances op te bloeien.

Volgens ons had Maria Mena zich voor deze cover geen betere videoclip kunnen wensen. Ze wilde die foute hardrock-klassieker op een andere manier laten horen, en hoewel wij helemaal niet van country-muziek houden gingen we er dankzij de clip toch in mee. De muziek deed ons niks, maar toch geloofden we dat deze mensen er door betoverd werden. Voor drie-en-een-halve minuut was het alsof I Was Made For Lovin’ You inderdaad verborgen kwaliteiten had die Maria Mena hier naar boven wist te halen.


Directe Link

En de muziek?

Als je ons dwong te kiezen zouden we waarschijnlijk zeggen dat deze versie van I Was Made For Lovin’ You beter te verdragen is, maar eigenlijk blijft het gewoon een stompzinnig nummer. En zoals we hierboven ook al zeiden: we houden helemaal niet van country’n western. De onderliggende boodschap kwam dankzij die mooie clip goed over, maar de muziek is nog steeds niets om over naar huis te schrijven. Sorry Maria. We zijn hier bij videoclips.blog grote voorstanders van experimenteren, maar dit uitstapje blijft wat ons betreft liever eenmalig.

Met dank aan Stefan voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Maria Mena – I Was Made For Lovin’ You

 1. Lianne

  Ik vind haar liedjes altijd wel leuk, maar deze cover hoeft van mij niet echt :)

    /   Reply  / 
 2. Hinaah

  I WAS MADE FOR LOVING THIS(l) xd

    /   Reply  / 
 3. MrMaikey

  Ik vind het wel een erg schattig nummer haha ^_^

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>