Nieuwe video: Outside Royalty – Ohio


Fraaie animatievideo over een pickup truck die op vakantie gaat naar de maan. Het is niet het verhaaltje dat hier indruk maakt, maar de ontzettend mooi uitgewerkte animaties. Ohio is puur liefdewerk, dat zie je aan alles. Animator Bill Sneed houdt van zijn vak en werkte maandenlang voor bijna geen geld aan details als een regenbui of de golven op een rivier.

Outside Royalty mag van geluk spreken dat Bill fan is van hun muziek, anders hadden ze zich een dergelijke video nooit kunnen veroorloven. Het gaat zoals gezegd bijna nergens over (wat vage connecties met de nostalgische songtekst over zanger Adam’s eerste vakantie ver weg van huis), maar het is een genot om alle landschappen voorbij te zien trekken. Inclusief surealistische momenten als een brandende rivier en bergen die veranderen in levende beren. Ach ja, een beetje hallucineren hoort erbij tijdens die lange nachtelijke autoritten.

En de muziek?

Stevige rockmuziek van Outside Royalty, een band waar wij tot vandaag nog nooit van hadden gehoord. Het klinkt best lekker, maar ook een beetje dertien in een dozijn. Slecht gekozen single of gewoon een conservatieve band? We zullen het nooit weten. Want ook al hebben we hier met plezier naar geluisterd en paste de muziek perfect bij de clip, Ohio was voor ons geen aanleiding om Outside Royalty beter te leren kennen.

Met dank aan flipflop voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Outside Royalty – Ohio

  1. CJ13

    Clip ziet er idd mooi uit, nummer is nogal onopvallend..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>