Nieuwe video: Sugarland – Stuck Like Glue


Grappige videoclip van het Amerikaanse country-duo Sugarland. Zangeres Jennifer is verliefd op een man maar hij niet op haar. Wat begint met onschuldig stalken eindigt met kidnapping, maar op één of andere manier blijft het allemaal heel lief en aandoenlijk. Met een kinderlijk enthousiasme blijft Jennifer geloven dat ze een echte relatie kan hebben met de man van haar dromen – zelfs als ze hem moet vastbinden om te voorkomen dat hij wegloopt.

Uiteraard heeft geen kip ooit van Sugarland gehoord zodat het ons zou verbazen als meer dan honderd mensen deze clip komen bekijken, maar hij is echt goed gemaakt. Als [...] (vul hier de naam in van een populaire zangeres) de hoofdrol had gespeeld zou iedereen hem gegarandeerd prachtig vinden. Lily Allen heeft vorig jaar trouwens wel een clip gemaakt die hier erg op leek, maar Stuck Like Glue is volgens ons nog net iets gestoorder.

En de muziek?

Sugarland beperkt de country-invloeden gelukkig tot een minimum zodat zelfs country-haters als wij van Stuck Like Glue kunnen genieten. Echt bijzonder is het nog steeds niet, maar wel een vrolijk liedje met een erg aanstekelijk refrein. Schijnt in Amerika erg populair te zijn en zal daar vast flink scoren.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>