Nieuwe video: Jason Derulo – Want To Want Me

Jason Derulo heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een vaste waarde in de hitlijsten. Met zijn combinatie van pop, r&b en vrolijke samples maakt hij precies wat het mainstream publiek graag wil horen. Zijn nieuwe single ‘Want To Want Me’ wijkt niet van die formule af en de bijbehorende videoclip is nu te bekijken. 

Deze clip zou eigenlijk in première gaan op Tinder, maar dat ging niet helemaal volgens plan. Hij was namelijk lange tijd onvindbaar, tot Jason besloot de video maar gewoon op youtube te zetten. Wat inhoud betreft sluit Want To Want Me wel goed aan op Tinder, want Jason is daarin ontzettend bronstig en op zoek naar een meisje voor de nacht. Toevalligerwijs ligt er in de kamer naast hem een al net zo begerig meisje, dat zich maar al te graag aan Jason onderwerpt. Die kan tegelijkertijd laten zien dat ‘ie heel wat uurtjes in de sportschool doorbrengt. Klinkt toch als een gemiddelde Tinder-date, nietwaar?

En de muziek? Het is een vrolijke popsingle, met duidelijke Usher- en Michael Jackson-invloeden. Ik moet zeggen dat dit weer een pak beter klinkt dan zijn laatste wapenfeit – het op de lachspieren werkende Wiggle. Hij laat hier weer eens horen dat hij ook vocaal best wel wat in huis heeft. Lekkere lente-single!

Lees ook: Jason Derulo / Snoop Dogg – Wiggle

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>