Nieuwe video: Fifth Harmony / Kid Ink – Worth It

worthit

Als nieuwe single heeft Fifth Harmony ‘Worth It’ uitgekozen. De videoclip, waarin ook Kid Ink verschijnt, is nu te bekijken.

Fifth Harmony geeft hier even een masterclass ‘flirten met de camera’. De vijf dames brengen voor deze uitdagende video een gekuiste versie van Fifty Shades of Grey. Met als voornaamste verschil dat hier niet de man, maar de vrouw de touwtjes in handen heeft. In nauwgesloten mantelpakjes tonen ze wie de baas is. Fifth Harmony verscherpt hiermee haar imago vol feminisme en girl power. De videoclip doet me sterk denken aan de hoogtijdagen van The Pussycat Dolls.

En de muziek? Het is urban-pop, dat een beetje lijkt afgekeken van Jason Derulo’s Talk Dirty. Er is namelijk eenzelfde opzwepende saxofoon-deun te horen, die als leidraad dient in het refrein. Best een opzwepend liedje, maar nog steeds niet de knaller waar Fifth Harmony op zit te wachten.

Lees ook: Fifth Harmony – All I Want For Christmas

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>