Nieuwe muziek: Jason Derulo – Get Ugly

Na het zomerse Want To Want Me is er wederom een nieuw nummer te beluisteren van Jason Derulo. ‘Get Ugly’ zal ook op zijn nieuwe plaat ‘Everything Is 4′ staan, dat 2 juni verschijnt.

Opnieuw een uptempo song, waarmee Jason toch de beste zaken doet. Het heeft wat mij betreft niet direct de aantrekkingskracht die Want To Want Me heeft. Hier worden toch eerder wat gimmicks gebruikt om de aandacht van de luisteraar vast te houden – zoals de verzwaarde stem in het refrein en de Michael Jackson-gilletjes. Het ligt meer in de lijn van Wiggle, terwijl ik persoonlijk meer houd van zijn liedjes die steunen op een sterke melodie. Maar hitpotentie heeft het wederom zeker hoor. Voorlopig zijn we nog niet van Jason af in ieder geval. Als er nog een officiële videoclip van Get Ugly verschijnt, wordt die op deze blog uiteraard nog besproken!

Lees ook: Jason Derulo – Want To Want Me

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Jason Derulo – Get Ugly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>