Nieuwe video: Little Mix – Love Me Like You

Meidengroep Little Mix heeft al twee albums op haar CV, maar wacht nog steeds op die ene écht grote hit. Wellicht dat Love Me Like You daarvoor kan zorgen. Dit is de tweede single van hun op 6 november te verkrijgen derde plaat Get Weird.

Het zit de dames van Little Mix niet mee in de clip. Terwijl het viertal de mislukte dates aan elkaar rijgt, zijn ze eigenlijk op zoek naar de perfecte date voor prom night. Afzonderlijk van elkaar denken ze de ware tegen te komen – type studentenvereniging: krullend donker haar, tandpasta-glimlach, gladjes en sportief – en vallen in katzwijm voor deze charmeur. Echter, op de avond zelf blijkt hij al een ander meisje aan de haak te hebben. Noujá zeg! Maar niet getreurd, meiden, jullie verdienen toch veel beter dan zo’n gluiperig type?

En de muziek? Pop met een hoofdletter P. Met single Black Magic liet Little Mix de koers van haar derde album al horen – commercieel en risicoloos doch onweerstaanbaar – maar dit liedje is eigenlijk nog iets beter geslaagd. Love Me Like You heeft een hoog cheerleader-gehalte, een gelikte productie en een groots, galmend refrein. Alle ingrediënten voor een radiohit, zo lijkt het. Springt Little Mix dan nu eindelijk in het gapende gat dat de Sugababes, the Pussycat Dolls en al die andere opgeheven girlbands achter hebben gelaten?

Lees ook: Little Mix – Little Me

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>