Nieuwe video: Jessica Mauboy – This Ain’t Love

In Australië is Jessica Mauboy een grote ster, terwijl we haar hier (nog) niet zo goed kennen. Toch brengt ze aan het einde van dit jaar al haar vierde langspeler uit. De leadsingle daarvan is This Ain’t Love. 

Mocht je niet weten hoe Jessica Mauboy eruitziet, na deze videoclip vergeet je het niet meer. De zangeres wordt namelijk niet één, maar een stuk of zeven keer gekloond, waardoor er op een gegeven moment bijna een dozijn Jessica Mauboy’s door het beeldscherm wandelen. Hiermee symboliseert de regisseur haar veerkracht na een stukgelopen relatie. Het is vooral leuk in de momenten dat Jessica ook echt contact lijkt te maken met Jessica. Even een onderonsje met zichzelf, zeg maar.

En de muziek? Leuker dan verwacht eigenlijk! Ik kon me Jessica vooral herinneren van die intervalact op het Songfestival en dat vond ik nou niet bepaald indrukwekkend. Maar This Ain’t Love is vele malen sterker. Een goed geproduceerde popsong waarin ze vocaal flink kan uitpakken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>