Nieuwe video: Paul McCartney / Michael Jackson – Say Say Say (2015 remix)

Het nummer Say Say Say van Paul McCartney en Michael Jackson is uitgebracht in een ietwat opgepoetste versie. Het is één van de nieuwe nummers op de plaat Pipes of Peace 2015 Remaster die de voormalige Beatle uitbrengt. En als leuk extraatje is er ook een nieuwe videoclip.

Ryan Heffington heeft de clip mogen regisseren en hij heeft er een energieke dansvideo van gemaakt, waarbij een aantal straatschoffies hun beste moves tonen. Het is een ode aan de originele video, waarin Paul McCartney en Michael Jackson te zien zijn. Niet bedoeld om te vergelijken dus – beter dan mét Michael wordt het nooit meer – maar meer als eigentijds cadeautje. Opdat de muziek niet verloren gaat.

En de muziek? Want wat blijft het toch een goed nummer, en wat is het toch fijn om die stem van Michael Jackson te horen. Er zijn helaas geen mannen in de hedendaagse popmuziek die ook maar in de buurt komen van zijn vocale capaciteiten. Ook opvallend dat het nummer, met slechts een paar minimale aanpassingen, nog steeds zó de radio op kan. Dat is nou tijdloze muziek.

Lees ook: Michael Jackson / Justin Timberlake – Love Never Felt So Good

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>