Nieuwe video: Demi Lovato – Confident

De opvolger van Cool For This Summer is Confident, waarmee Demi Lovato opnieuw een voorproefje laat horen van haar aankomende vijfde studioalbum met dezelfde naam. De videoclip is geregisseerd door Robert Rodriguez. 

Demi speelt een gevangene die de opdracht krijgt een dame uit te schakelen. Ze wordt gebrandmerkt en opgetuigd als special agent en bindt daarna letterlijk de strijd aan met de vrouw in kwestie, gespeeld door Michelle Rodriguez. Maar die geeft zich niet zonder slag of stoot gewonnen. Met een hoop spektakel à la James Bond vechten de dames hun catfight uit midden op de snelweg. Maar dan komen ze erachter dat ze beiden voor dezelfde groep mensen werken (wat voor sekte is dat in vredesnaam?) en sluiten ze een pact. Een video met een hoop geweld en duidelijk een hoog budget.

En de muziek? In het nummer wordt van alles uit de kast gerukt – dreigende drumpartijen, vingerknips, aanzwellende blazers – maar dit alles lijkt toch vooral om te verbloemen dat het liedje niet zo ontzettend sterk is. Het is ook niet slecht hoor, best een nummer waarop je lekker confident over straat kan paraderen, maar het komt niet in de buurt van Cool For The Summer.

Lees ook: Demi Lovato – Cool For The Summer facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Demi Lovato – Confident

 1. Vinn

  Demi isbde rebelse tegenhnger van Taylor in mijn ogen. tieners mogen hier fan van zijn van hun ouders maar Demi is wel wat stoerder dan Taylor.
  In deze video gebeurt tenminste echt wat dat konden we van bad blood niet zeggen

    /   Reply  / 
 2. MASH

  De video begint wel tof, valt alleen uiteindelijk toch tegen. Het nummer: veel bombast, maar weinig wol. Jammer.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>